Rezervační kalendář

<< Duben 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Legenda:

-> Aktuální den

-> Všechny termíny volné

-> Alespon jeden volný termín

-> Všechny termíny obsazeny

-> Není možné rezervovat


Informace:

Jízdy červen - červenec s ohledem na teplotu nejezdíme.

Při teplotě  nad 15 0C v jiné měsíce   prosíme klienty , aby akceptovali  možnost případné aktualizace změny hodiny jízdy. Prosíme o  kontaktování před jízdou  na telef. č. 777 302 375, případně 775 302 380 po 20. hod.  Případnou nutnost  zrušení jízdy nám oznamte pokud možno telefonicky, e-mail nemáme vždy v dosahu. Děkujeme za pochopení a těšíme se nashledanou. 

Administrace:


Fond Vyso?iny

Psi u nás

Se saňovými psy alaskan husky určenými pro sporty psích spřežení, tzv. mushing, se můžete seznámit prostřednictvím individuálního fota a krátkého popisu charakteristiky každého psa po klepnutí na nadpis "Psi u nás".

Beny

Team dog. Velice pracovitý a schopný zadák - tahoun, ale umí jít i v leadru. Využíváme ho i do kola, koloběžky a zvládá i skijoring. Je přizpůsobivý.

 

 

Bingo

Pes spolehlivý a velice pracovitý, ale trochu plachý a nedůvěřivý. Velice se ale osvědčil jako zadák. Kastrovaný.

 

 

Čára

Dvouletý, velice pracovitý, chytrý saňový pes pozorný k člověku. Vhodný do sprintových spřežení, jelikož neumí šetřit se silami. Jde od počátku na 100 % a proto není vhodný na delší tratě midy či longy. Bezvadný pro kolo, koloběžku pro zápřah v páru. Prodej je možný pouze špičkovému závodníkovi.

 

Cikán

Pracovitý,silný, čtyřletý pes. Je v současné době trénován s ostatními psy. Schopný pracovat v individuálových disciplinách. Má rád člověka. Společenský pes. Je na prodej.

 

 

Endy

Leader. Momentálně pracovně u Toma Hýbnera.

 

 

Faraon

Zdatný pes zadák, vhodný pro rychlá spřežení. Ve svých čtyřech letech dokonale koncentrovaný na práci. Přítulný pes.

 

 

Ferda

Spolehlivý, velice nenáročný týmový pes. Pro svoje komické vlohy ale zatím není vhodný pro práci leadra.

 

 

Ferda II

Potomek Ferdy. Rychlý a velice pracovitý pes. S vyšším věkem očekáváme větší vyrovnanost při práci. Zatím jde občas na dno svých sil.

 

 

Flek

75 % alaskan husky. Po Jockri a Vegardovi velice spolehlivý leader s velkou fyzickou vytrvalostí a psychickou odolností. Absolvent Prvního Českého NON STOP závodu na České Kanadě u Nové Bystřice jako leader vítězného týmu.

 

 

Gapa

Pro schopnost rychlé regenerace svých sil a chuť běžet vynikající pes pro unlimited team. Absolutně klidný a vyrovnaný pes již ve svých dvou letech. Nekonfliktní ale na druhou stranu budící respekt ostatních psů. Miluje svoje lidi.

 

 

Johan

Temperamentní leader teamu ve vynikající fyzické kondici. Hnědooký syn bývalých ledrů, alaskánů Vegarda a Jockri

 

 

Pedro

Temperamentní, pracovitý, spolehlivý a na povely rychle reagující leder, který současně udává tempo teamu. Drobné postavy. K jeho psímu výrazu patří posmutnělé modré oči. Syn Vegarda a Jockri.

 

 

Sam

Jeho práci lze považovat za práci vypracovaného psího atleta již v jeho dvou letech. Bezkonfliktní pes s obrovskou výdrží , odhodlaností a touhou běžet. Absolvoval bez výpadku již ve svojí první závodní sezóně 1. Český Non stop závod na České Kanadě, tj. 442 km. Velice pozorný k lidem a přítulný mazel.