Rezervační kalendář

<< Květen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Legenda:

-> Aktuální den

-> Všechny termíny volné

-> Alespon jeden volný termín

-> Všechny termíny obsazeny

-> Není možné rezervovat


Informace:

Jízdy červen - červenec s ohledem na teplotu nejezdíme.

Při teplotě  nad 15 0C v jiné měsíce   prosíme klienty , aby akceptovali  možnost případné aktualizace změny hodiny jízdy. Prosíme o  kontaktování před jízdou  na telef. č. 777 302 375, případně 775 302 380 po 20. hod.  Případnou nutnost  zrušení jízdy nám oznamte pokud možno telefonicky, e-mail nemáme vždy v dosahu. Děkujeme za pochopení a těšíme se nashledanou. 

Administrace:


Fond Vyso?iny

Léto


Léto

Léto - je obdobím sloužícím  k načerpání nové energie nejen lidí, ale i psů, která je potřebná  pro další zimní závodní sezónu. Ale ani během léta naše  psí spřežení tak docela nezahálí. Příjemné  chladivé prostředí lesů v okolí lázní svatá Kateřina u Počátek   a nebo pod Javořicí nám umožňuje kratší vyjížďky se psím spřežením  i během léta.  Nabízíme proto našim klientům víkendové ranní projížďky probouzející se přírodou nebo  během všedních dnů za letních podvečerů v rámci našich kondičních tréninků. Můžete se nechat svézt a nebo si sami zkusit řídit psí spřežení pod dohledem muschera. Vaši blízcí si mohou u nás zapůjčit čtyřkolku a během jízdy Vám pořídit foto z Vašeho společného letního pobytu u nás. Po jízdě se psím spřežením se můžete  ještě vydat do okolních lesů na procházku či na houby, maliny nebo borůvky.

Pokud  chcete vynaložit v létě něco ze svojí energie k posílení svojí kondice, rádi vám poskytneme některého z našich psů k zápřahu do kola či koloběžky.

Po příjemně prožitém dni Vám můžeme nabídnout i ubytování. Buď ve srubové pyramidě s výhledem na lesy a naše psy nebo si můžete u našeho kennelu postavit stan. Pokud chcete prožít večer v pohodlí, můžete se ubytovat v penzionu MIKKO KENNEL v Počátkách a zakončit večer posezením v soukromí nebo v některé z místních restaurací.

Chcete – li se o své zážitky bezprostředně podělit se svými blízkými či známými, můžete k tomu využít našeho internetu.