Rezervační kalendář

<< Květen 2024 >>
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Legenda:

-> Aktuální den

-> Všechny termíny volné

-> Alespon jeden volný termín

-> Všechny termíny obsazeny

-> Není možné rezervovat


Informace:

Jízdy červen - červenec s ohledem na teplotu nejezdíme.

Při teplotě  nad 15 0C v jiné měsíce   prosíme klienty , aby akceptovali  možnost případné aktualizace změny hodiny jízdy. Prosíme o  kontaktování před jízdou  na telef. č. 777 302 375, případně 775 302 380 po 20. hod.  Případnou nutnost  zrušení jízdy nám oznamte pokud možno telefonicky, e-mail nemáme vždy v dosahu. Děkujeme za pochopení a těšíme se nashledanou. 

Administrace:


Fond Vyso?iny

Podzim


Podzim

Naše pozvánka na podzimní jízdy se psím spřežením bude při podzimní přípravě našich Alaskan husky opravdu bohatá na  vyžití se celé rodiny. Psi jsou po jen lehce aktivní letní sezóně odpočatí, plní načerpané energie a  připraveni na nastávající intenzivní tréninkové období před zahájením zimní závodní sezóny na sněhu. Během tréninků musí zdolávat v závěru podzimu i pětihodinové trasy v členitém terénu Vysočiny. Jejich energie a chuti běhat využijeme i pro vás,  naše návštěvníky, při delších či kratších  podzimních vyjížďkách na káře tažené psy. Během víkendové akce nebo během Vaší účasti na našem tréninku se můžete i sami se svézt v rámci musherské školy a vyzkoušet si, jaké je vést psí spřežení.

Počasí v tomto období je na Vysočině teplotně rozmanité. Na  dlouhé podzimní vyjížďky vám proto doporučujeme teplejší oblečení do přírody se zaručenou ochranou proti případnému dešti a větru a nepromokavou obuv, abyste si nepokazili projížďku.

Tím nechceme tvrdit, že u nás neustále prší. Naopak. Babí léto pod Javořicí  umí být  plné sluníčka a teplých podzimních barev a také hub. Ale na druhou stranu  dovede i překvapit včasnou sněhovou nadílkou, takže už  v pozdním podzimu se u nás můžete často  svézt na saních se psy či na běžkách.

Po zajímavě  prožitém dni je samozřejmě možné zůstat a vstřebat zážitky z jízdy se psím spřežením. Nabízíme  možnost ubytování v pěkných prostorách  našeho partnerského penzionu Olafson nebo na některém z jiných míst v Počátkách dle Vašich nároků a požadavků.  O své  zážitky se tak večer můžete podělit při skleničce  se svými blízkými či přáteli. Pokud máte rádi saunu nebo masáže, lze využít  těchto služeb ve welnessových  lázních Resort sv. Kateřina nebo v restauraci U Karásků. Po náročném dni jistě přijde vhod příjemná večerní relaxace.